Om att inte vara på From business to buttons

Just nu pågår konferensen From business to buttons, bara några hundra meter från där jag befinner mig i Malmö. Stora delar av den svenska eliten av interaktionsdesigners, tillgänglighetsexperter och användarupplevelseproffs är där för att inte tala om inresta internationella auktoriteter är där. Jag bestämde mig för att inte engagera mig i att ta mig dit. Fy så jag ångrar mig. Men jag få hålla till godo med liveströmmen.

Okej, det ska erkännas. Jag kan kanske inte med gott samvete kalla mig för varken interaktionsdesigner, tillgänglighetsexpert eller användarupplegelseproffs. Jag arbetar med dessa frågor men inte på den direkt handgripiga nivån. Men jag har ett starkt intresse för desaa frågor.

En reaktion på “Om att inte vara på From business to buttons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *