Har du hört den om de bokstavliga musikvideorna?

Det kanske är så att jag är hopplöst efter. Jag vill ju tro att jag har viss pejl på trenderna på nätet även om jag kanske inte är precis där kidsen är. Men jag hade i vilket fall inte sett eller hört något om dem förut. Innan idag. Men idag har de varit överallt. Jag pratar om musikvideor Literal Video Version. Alltså originalversionen av en musikvideo men med utbytt sång där texten återspeglar precis det som händer på i viden. Hysteriskt roligt i vissa fall. Plumpt och sjabbigt i andra fall. Hur som helst är det nog ett fenomen att räkna med ett tag framöver.

Här är ett exempel:

Total Eclipse of the Heart: Literal Video Version

Och här är några till:

Det fascinerar mig att det finns så många på tuben. Antingen ÄR jag verkligen efter. Eller också är det som vanligt att de däringa amerikanerna är lite före oss här i kalla norden.

3 reaktion på “Har du hört den om de bokstavliga musikvideorna?

  1. Johan

    Men om det är plumpt och schabbigt, beror det då på att det

    1). Är plumpt och schabbigt utfört?
    2). Är en i grunden plump och schabbig text?

  2. Anders Inläggsförfattare

    @Johan Bra fråga. Eller så är det en plump och schabbig video som bara tigger om en plump och schabbig känga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *