Vi lanserar Karatekoll.se

Den här bloggen har inte direkt varit ett under av aktivitet sedan den startades i början av 2009.  Jag kommer att fortsätta att uppdatera den här bloggen ibland, men jag kommer att sluta ha dåligt samvete över att det sker så sällan. Jag ser wengelin.org mer som min samlingsplats på nätet. Här finns länkar till min närvaro på andra ställen på nätet (i listan till höger). Jag har inte haft för vana att löpande skriva om allt som intresserar mig och händer i mitt liv, det är helt enkelt inte ett format som passar mig särskilt bra.

Så jag provar något nytt! Tillsammans med Oliver Haraldson har jag lanserat Karatekoll.se, en blogg på svenska om GTD och personlig effektivitet. Med ett lite smalare tema med ett konkret syfte hoppas jag kunna hålla bloggandet levande. Så följ gärna Karatekoll.se. Varför inte prenumerera på RSS-flödet eller följa oss på Twitter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *