Om bloggen

Uppdaterat 2013-04-22: Som du märker är den här bloggen en smula insomnad. Det är ett av många dåliga samveten. Möt mig på Facebook eller LinkedIn istället.

På denna, min självbetitlade blogg, ger jag uttryck för åsikter, reflektioner och förhoppningar. Det är en politisk blogg i den bemärkelse att mitt tyckande i aktuella frågor kommer att ta plats. Det är också en professionell blogg i den bemärkelse att jag skriver om sådant som är av intresse i min yrkesroll. Men framför allt är det en privat blogg. Inte i bemärkelsen att jag skriver om dagens utstyrsel, morgonens frukost eller mina privata relationer, men i bemärkelsen att åsikterna, reflektionerna och förhoppningarna är mina egna. Min arbetsgivare eller andra sammanslutningar jag kan associeras med är befriade från ansvar.

Allra mest skriver jag om det här:

  • Informationspolitik, alltså immaterialrätt, integritetsfrågor, infrastruktur och synen på informationssamhället
  • Mänskligt kommunicerande, alltså hur vi människor medvetet eller omedvetet väljer att kommunicera med varandra och vilka effekter det får
  • Professionell kommunikation, alltså organisationers och företags sätt att kommunicera med varandra och oss andra
  • Webben, alltså vår tids mest intressanta kommunikationsfenomen och dess möjligheter
  • Privat, alltså saker som bara handlar om mig, mig, mig (jag ber om ursäkt i förväg för att dessa inlägg kommer att vara mindre intressanta än andra för de allra flesta)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *